Всі статті

Як обрати і замовити кухню

Найважливіше:

При виборі кухні слід звертати увагу на якість матеріалів, що використовуються - дерево, МДФ,ДСП, а також на меблеву фурнітуру - напрямні, ручки, накладні петлі, підйомні механізми і т.д. Різниця між бюджетними (стандартними) моделями кухонь та  виготовленими на замовлення за індивідуальним проєктом полягає у застосуванні комплектуючих вищої якості та інших переваг уході розробки проекту. Нижче наведені відмінності кухонь бренду DAMATTI від стандартних моделей, широко представлених в Україні.

Перевага №1

Кухні DAMATTI мають висоту робочої поверхні – 930-950 мм, тоді як стандартні кухні в Україні – 860 мм. Така висота (950 мм) є типовим стандартом європейської кухні. Збільшення висоти робочої поверхні робить кухню дуже зручною в експлуатації, користувачеві немає потреби приймати незручне становище, напружуючи спину.

Перевага №2

У кухнях не використовуються полиці, що принципово важливо. Ящик – зручніший в експлуатації і, крім того, більш місткий. Всі ящики мають опцію «м'якого, безшумного закривання» BLUMOTION. Виключено провисання ящиків, фурнітура витримує динамічне навантаження від 30 до 70 кг. Гарантія якості BLUM – 100 тисяч циклів «відкривання -закривання», а це приблизно 20 років активного користування кухнею.

Перевага №3

Компанія DAMATTI виробляє меблі з висотою нижнього корпусу не 720 мм, а 800-810 мм, що не тільки піднімає робочу поверхню, роблячи її зручнішою, а й збільшує обсяг корисного простору (схема показує збільшення кількості ящиків). Використовуються типові "німецькі стандарти" у розрізі фасадів (розподіл ящиків в одному корпусі). Кратність фасадів 6 (1-2-3 та 1-1-2-2)

Перевага №4

Кухні DAMATTI спроектовані відповідно до загальноприйнятих правил розподілу функціональних зон. Найважливіша робоча зона завжди знаходиться посередині між мийкою і варильною поверхнею. Це дуже зручно – користувачеві не потрібно робити зайві рухи під час роботи. Також передбачено додаткові робочі зони. Завдяки цьому процеси на кухні можна поділити на «гарячий» і «холодний», дві людини на кухні не заважатимуть одна одній.
Розробимо меблі вашої мрії під замовлення
Хочу індивідуальний
проєкт
Контакти
+38 (068) 795 75 75
design & dev by victordetroy